U najtišijim noćima,misli su najglasnije ツ

"Some people think I'm unhappy, but I'm not. l just appreciate silence in a world that never stops talking." ツ

29.05.2018.

Pogrešnim ljudima sam dao pravi dio sebe.Što si ovo uradila?

Kako nekada naprosto čovjek ne zna ništa, pa ni ono, u što je bio siguran. Ne zna ni ko je.
Izgubljen u svom gradu, svom svijetu, ne prepoznaje se. Nije siguran da li je juče juče i da li je danas sad. Kao da se nešto u tebi slomi. Sumnje i stotine nejasnih slika i pitanja prolaze kroz glavu.
Ne zna gdje da gleda, šta da sluša. E tako nekako je meni. Kao da je oko mene stotine puteva, a ja ne znam koji je pravi. Ne znam čak ni kojim sam juče išao. A nikoga da mi pomogne, pa i ako pokušaju, ne ide. Previše se stvari nakupilo u meni, i kao da nemaju gdje da izađu iz ove duše, iz ovoga tijela. Kao da su zarobljene tu i muče me. Suze su im najlakši, jedini izalaz, ali ih nema, nema sada kada bi me spasile.
Šta se to dešava? Što si ovo uradila? Zar je moralo baš ovako da bude? Ti ne znaš koliko me ovo boli, nisi svjesna kolika je količina ove boli. Kao da me ubija polako, nemilosrdno. Ma da me bar ubije bilo bi lakše. A ovako, prestane kada je najteže da bi počelo iznova...

20.05.2018.

Znaš? Iskustva.

Ništa ne skupljam. Ne postoji ništa materijalno, opipljivo, da mi je dovoljno zanimljivo da bih pravio kolekciju. Skupljam iskustva... Ako to nije prevelik kliše? Skupljam greške i ne smetaju mi duplikati u kolekciji. Skupljam razočarenja u ljude kojim sam dao drugu priliku da me razočaraju.
Znaš? Iskustva.

Can you turn on the light,
please?
Cool Blue Outer Glow Pointer