U najtišijim noćima,misli su najglasnije ツ

Ne mogu ja tvoje oči izostaviti.. Pogledat ću ih uvijek, iako druga bude pored mene.Povuče me neka sila i poželim da te zagrlim, da te uzmem za ruku i povedem u svijet koji ćemo sagraditi samo ti i ja. Tamo negdje gdje ćemo biti zajedno sami.

23.03.2018.

Vjerujem da je upravo tim pahuljama, koje su se topile na našim usnama, i Onaj gore dao pečat na našu ljubav.

"I je li ispalo onako kako si zamišljao?", upitala me nakon što smo ispratili i posljednje goste s njene zabave. "Pa i nije baš, nedostaje jedna sitnica'', rekao sam pogledavši u nebo.
Znao sam koliko voli zimu i snijeg, ali koliko god se trudio da udovoljim njenim željama, jedino vrijeme je ostalo neukrotivo. No, u tom trenu, dok smo stajali zagrljeni pod uličnom rasvjetom, pahulje se stvoriše od nikud i zalelujaše iznad naših glava. Neki će reći da je snijeg najavljivan već danima ili da je te pahulje vjetar donio s grana obližnjeg grada, ali ja vjerujem u nešto drugo. Vjerujem da je upravo tim pahuljama, koje su se topile na našim usnama, i Onaj gore dao pečat na našu ljubav. Znam da je tako jer On jedini zna moje naume i moje snove. Dobar je On. Šaka bijelih pahulja za Njega je ništa, ali zna da je za mene to ispunjenje dječačkog sna. I možda ćete pomisliti da je sve to slučajnost, ali ja ću to uzeti kao potvrdu da su moji snovi ispravni i da ih imam pravo sanjati i ostvarivati.
''Eto, sada je savršeno. Kao što će uvijek i biti..''Can you turn on the light,
please?
Cool Blue Outer Glow Pointer